Tâmplăria din PVC

HTML Template

MELCRET FONOTERM execută o gamă largă de ferestre şi uşi folosind profile PVC armate cu profile din oţel zincat şi feronerie din import Germania (mărcile Selve, Maco, Winkhaus).

  • Cu performanţe deosebite, ferestrele din PVC sunt varianta optimă pentru apartamente, asigurând o protecţie termică şi fonică foarte bună în condiţiile unor preţuri acceptabile.
  • Deşi cu profilele PVC pot fi realizate o varietate mare de tâmplării, datorită comportării specifice, este necesară consultarea specialiştilor nostri în alegerea soluţiilor de execuţie.
  • Performanţa în utilizare a tâmplăriilor din PVC este dată în proporţie de 50% de un montaj corespunzător realizat de către echipele noastre specializate.

MELCRET FONOTERM este partener Gealan România din anul 1999.

Profilele PVC Gealan oferă o paletă largă de culori, inclusiv imitaţie lemn (pentru mai multe amănunte legate de profilele PVC Gealan vizitaţi www.gealan.ro).

Tâmplăria Melcret din PVC este realizată cu utilaje specifice prelucrării profilelor din PVC. Capacitatea de producţie a firmei este de peste 1000 mp/lună.