Tâmplăria din aluminiu

HTML Template

În proiectarea şi executarea tâmplăriei din aluminiu tip MELCRET urmărim ca obiectiv principal, asigurarea confortului termic, fonic, estetic , în spaţiul pe care tâmplăria îl închide, dar nici o tâmplarie de dimensiuni mari nu se proiectează şi nu se ofertează până când nu este verificataă rezistenţa la vânt sau la zăpadă.

În vederea obţinerii unei tâmplării de calitate la un preţ rezonabil, specialiştii noştri execută şi proiectarea sau reproiectarea tâmplăriei astfel încât, împreună cu arhitectul şi beneficiarul, să se aleagă soluţia optimă din punct de vedere tehnico-economic.

Pentru realizarea acestui obiectiv se utilizează, cu precădere, profilele de aluminiu EXALCO (www.exalco.gr) dar şi ALUMIL (www.alumil.ro), RAYNERS (www.rayners.com) ori SCHUCO(www.alukoenigstahl.com). Se creează, astfel, posibilitatea alegerii – în funcţie de cerinţe – a formelor de profile dorite, a geamului potrivit pentru fiecare tip de tâmplarie în parte, a culorii şi a tipului de finisaj.

MELCRET poate produce circa 90% din tipurile de tâmplărie din aluminiu existente în lume, după cum urmează:

  • Ferestre : cu deschidere spre interior sau exterior, pivotante, culisante (glisante), curbe
  • Uşi: normale, batante, armonice, culisante
  • Vitrine
  • Închideri de balcoane/terase
  • Pereţi cortină
  • Compartimentări interioare
  • Luminatoare

După modul în care se realizează izolarea termică, tâmplăria poate fi executată din profile fără barieră termică sau cu barieră termică, în orice culoare din catalogul RALL sau imitaţie lemn (10 nuanţe). Profilele cu barieră termică sunt cu atât mai bune cu cât adâncimea cât şi bariera din poliamidă este mai mare. La profilele cu barieră termică, oferim clientului posibilitatea alegerii a două culori diferite, una la exterior şi alta la interior.

Opţiunea alegerii aluminiului pentru tâmplărie are ca principal argument durata de viaţă practic nelimitată a acestuia. Dacă, la aceasta adăugăm şi posibilitatea alegerii culorii preferate sau a formei profilului, greutatea relativ mică, rezistenţa mecanică, întreţinerea uşoară avem deja suficiente argumente pentru a alege tâmplăria din aluminiu.