Sisteme de protecţie solară

HTML Template

Rulouri exterioare

Rulourile exterioare înfrumuseţează orice clădire de tip familial sau comercial.

Au rolul de a proteja fereastra de intemperii , de accesul luminii în încăpere şi nu în ultimul rând de vizitatorii nepoftiţi. Deloc de neglijat sunt avantajele conferite de izolarea termică şi fonică suplimentară.

MELCRET produce rulouri în două variante: din aluminiu şi din PVC, ambele într-o gamă extrem de largă de culori. Produsele sunt adecvate atât pentru construcţiile noi, cât şi pentru renovarea construcţiilor vechi.

La dorinţa clientului rulourile pot fi realizate cu sisteme de acţionare automatizate care să asigure ridicarea/coborârea rulourilor.

Obloane

Obloanele dau farmec locuinţelor de o anumită arhitectură.

Au rolul de a proteja fereastra de intemperii , de accesul luminii în încăpere şi nu în ultimul rând de vizitatorii nepoftiţi. Oferă avantaje de izolare termică şi fonicăsuplimentar.

MELCRET execută obloane din aluminiu în două variante constructive:

 • profil toc care face corp comun cu tâmplăria - în cazul în care nu există tâmplarie termoizolantă montată deja.
 • ramă separată pentru cazul în care este deja montată o tâmplărie.
 • Obloanele pot fi executate în orice culoare din catalogul RALL sau imitaţie lemn (10 nuanţe).

  Parasolare

  Parasolarul este un sistem de umbrire foarte agreat în rândul clienţilor noştri. Asigură protecţia împotriva acţiunii razelor solare şi a ploii. Scopul acestui sistem este de a reduce, costurile de răcire cu instalaţiile de aer condiţionat pe parcursul verii.

  O altă funcţie importantă a parasolarelor este aceea că permite accesul luminii naturale in spaţiul interior al clădirii. Sistemul trebuie luat în calcul din faza de proiectare a clădirii.

  Pot fi montate deasupra ferestrelor, vitrinelor, magazinelor, teraselor, restaurantelor, balcoanelor . Oferta de culori cuprinde toată gama RALL precum şi imitaţie lemn (10 nuanţe).

  Parasolarele pot fi controlate manual sau automatizat, caz în care sistemul oferă o mai mare flexibilitate, control şi confort sporit.

  MELCRET realizează trei tipuri de sisteme de parasolare:

  • fixe , cu lamelele fixate pe orizontală sau pe verticală
  • mobile, cu posibilitate de reglare rotativă a lamelelor (fixate orizontal sau vertical)
  • aranjament lamelar tip grindă

  Profilele utilizate sunt din aluminiu şi agrementate de producătorul grec EXALCO (www.exalco.gr). Sistemul oferă soluţii pentru orice solicitare arhitecturală.