Placări faţade

HTML Template

Firma SC MELCRET SA realizează finisajul final al faţadelor de clădiri, al interioarelor sau al diverselor elemente arhitecturale ce dau personalitate unui proiect, prin placarea cu casete din bond, casete din tablă, lamele din aluminiu sau cu plăci din răşini fenolice bilaminate (MAX).

Pe parcursul a 15 ani am executat placări cu casete din bond drepte sau cu forme curbe, montate pe sistemul pus la dispozitie de producător sau pe structuri metalice concepute de specialiştii firmei pentru proiectul respectiv. Lucrările au fost executate utilizând plăci cu finisajul ales dintre culorile de bază ale furnizorilor, dar şi în diverse nuanţe din catalogul de culori RALL sau finisaje imitaţie ale diverselor esenţe de lemn ornamental. Rezistenţa în timp a acestui tip de placare este datorată acoperirii plăcilor de bond cu un strat fluorpolimeric special.

Placările cu casete din tablă sau cu lamele pot fi finisate in culorile catalogului RALL, prin vopsire în camp electrostatic cu pulberi poliuretanice sau poliesterice. Se pot realiza şi finisaje deosebite, imitaţie a diverselor esenţe de lemn, marmură sau granit, utilizate pentru a pune în evidenţă elemente cum sunt stâlpii şi intrările dar şi pentru mascarea rosturilor de dilatare sau a spaţiilor tehnice.

Acoperirile cu plăci din răşini fenolice bilaminate prezintă avantajul de a avea o rezistenţă mare a finisajului şi o rezistenţă mecanică deosibită, utile în zonele cu trafic intens.

Variantele posibile de realizare a unui proiect sunt multiple şi vă punem la dispoziţie 15 ani de experienţă în domeniul placărilor pentru a vă realiza visurile.