Montaje tâmplării şi faţade

HTML Template

MELCRET SA dispune de echipe specializate pentru montajul tâmplăriilor şi faţadelor, coordonate de ingineri specialişti.

Această ultimă operaţie este foarte importantă , de aceasta depinzând în final, calitatea tâmplăriei.

O fereastră realizată din profile excepţionale, cu un geam performant dar montat greşit îşi va pierde 50% din performanţe.

Montajul tâmplăriei trebuie să rezolve următoarele cerinţe:

  • elemente de arhitectură şi design,
  • rezistenţă la forţele care acţionează asupra ferestrei,
  • izolare termică,
  • izolare fonică,
  • etanşare la intemperii
  • etanşare la vaporii de apă,
  • protecţia tâmplăriei până la terminarea lucrării.

Experienţa în domeniul motajului tâmplăriilor din aluminiu şi PVC, precum şi a faţadelor cortină este dovedită prin marea varietate a tipurilor de lucrări abordate pe parcursul celor aproape 20 ani de la înfiinţarea firmei. Dotarea tehnică a formaţiilor de montaj cuprinde scule şi dispozitive specifice, schele de faţadă proprii şi nacele autoridicătoare manevrate de personal autorizat ISCIR.

Transportul către şantiere este realizat cu ajutorul flotei auto proprii, capabilă să asigure aprovizionarea ritmică a frontului de lucru cu produse finite şi materiale în orice localitate de pe teritoriul ţării noastre, dar şi în afara graniţelor.

O facilitate importantă oferită de formaţia de montaj este posibilitatea montării geamurilor termopan de dimensiuni foarte mari, cu ajutorul macaralei auto şi a ventuzelor cu pompe de vid din dotare.

Implementarea în cadrul firmei a sistemului integrat de management al calităţii este o garanţie a rezultatelor ce le veţi obţine prin colaborarea cu personalul specializat al firmei MELCRET SA în realizarea proiectului dumneavoastră.