Compartimentări din sticlă

HTML Template

Delimitarea încăperilor în momentul amenajării unui spațiu poate fi făcută cu ajutorul panourilor din tâmplărie de aluminiu echipate cu sticlă sau a pereților din sticlă de siguranță sau securizată.

Practica a demonstart că acest tip de compartimentări poate fi utilizat pentru delimitarea spațiilor în instituții, spații de birouri, spații de producție dar și în interiorul locuințelor unde dau o notă de dinamism și modernitate.

La această notă generală contribuie și feroneria special concepută pentru acest tip de lucrări de producători de marcă cu experiență în domeniu, precum și personalizarea spațiilor prin aplicarea foliilor ornamentale sau prin sablarea diverselor modele pe sticlă.

Un aspect important este cel al stabilirii tipului de compartimentare în funcție de destinație și tipul microclimatului dorit. În acest mod se poate opta pentru calitățile de izolare termică și fonică ale tâmplăriei din aluminiu sau senzația de spațiu deschis și lumina asigurate de compartimentările cu sticlă.