Balustrade din aluminiu

HTML Template

Sistemele complete de balustrade din aluminiu oferite de firma SC MELCRET SA sunt astfel concepute pentru a se adapta oricărei opţiuni de proiectare şi pentru a rezolva diverse cerinţe legate de design şi funcţionalitate.

Finisajul balustradelor poate fi lustruit tip otel inox sau aluminiu satinat. La cererea clientului există posibilitatea finisării mâinii curente în diverse culori din catalogul RALL sau imitaţie lemn. Sunt utilizate cu succes atât la interiorul cât şi la exteriorul sediilor de firmă, showroom-uri, dar şi în locuinţe particulare sau hoteluri.

Balustradele pot fi realizate în varianta cu bare de protecţie orizontale, cu bare de protecţie verticale, cu panouri de protecţie din sticlă de siguranţă sau securizată, din policarbonat sau materiale compozite.

Dimensionarea balustradelor se face respectând reglementările tehnice cuprinse în STAS 6131/1979 şi NP – 063/2002, montanţii şi mâna curentă fiind verificaţi în urma calculului de rezistenţă la încărcările utile impuse de aceste norme.

Rezultă în final un produs uşor de montat, cu o rezistenţă sporită la coroziune, care nu îşi modifică aspectul în timp şi nu necesită o îngrijire şi o întreţinere specială.